Gyevi bíró

Ilyen bíró soha nem vót...

Miénk lett a TV2...

...haladjatok, egy és kettő

Kedves parasztjaim!

Hallottam pár elégedetlen hangot, hogy a kisbíró feleségének a barátnőjét neveztük ki a fő hírmondó posztra. Nem értem, ez miért probléma nektek?


Most, hogy a jólétünk kezd veszélybe fordulni - mert az egészségügy is kiválóan teljesít -, kellenek azok az eszközök, ahol még inkább hirdetni lehet az igét: az M csatornákból egyre több, de az országos tévéből is kell egy, hiszen másképp feltűnő lenne, ha elsőre az összes állami kézbe kerülne. Mi, itt fent, a maffia jól megérdemelt módszereivel dolgozunk: amit sikerül, megszerzünk, a többieket tönkretesszük. Simicska van épp soron (az a bitang nem elárult engem?), de aztán jöhet ismét az RTL, mert a rájuk kivetett adó nem hatott eleget. A TV2 majd be tudja fizetni, hiszen megtámogattuk. Már csak egy olyan személyt kellett beültetni, akinek adómentessége van (hogy ne kerüljön még több pénzbe), kell egy látszólagos szakember, mint igazgató, alá pedig hűséges szolgák, barátok.

Úgyhogy akár nézitek a tévét, akár nem, itt bizony tisztára moshatjuk a közpénzt, hiszen kereskedelmi tévéről van szó, ahogyan a bankok egy részét is megvettük, hogy azokon keresztül adjunk közpénzeket... eh: hiteleket a cégeinknek (például tévévásárláshoz). Később ezeket már nehéz lesz elszámolni, hiszen magántulajdonokba mennek át.

Soroljam még drága parasztjaim, hogyan kell legálisan közpénzt mosni? Na ugye. Mit vagytok felháborodva, ha a hűséges csatlósoknak elosztjuk a pénzeiteket? Úgysem néztek tévét ugye... Főleg, hogy még fel sem találták - nekem elhihetitek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyevibiro.blog.hu/api/trackback/id/tr598376642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása